ploem.be blog

10Jan/101

Day Zero Project (I’m at 3%)

The Challenge:
Complete 101 preset tasks in a period of 1001 days.

The Criteria:
Tasks must be specific (ie. no ambiguity in the wording) with a result that is either measurable or clearly defined. Tasks must also be realistic and stretching (ie. represent some amount of work on your part).

(Visit my list at http://dayzeroproject.com/?u=ploem)

list.png

Filed under: Day Zero Leave a comment
Comments (1) Trackbacks (1)
  1. Oeh, toffe doelen!

    Ik probeer een soort van lijstje te maken met hele toffe interessante doelen, omdat heel veel mensen die mee doen aan Day Zero toch wel een beetje een zelfde soort lijst hebben. Zou je misschien toevallig het doel dat je het leukste/coolste vond om te gaan doen (of naar uitkijkt, want volgens mij ben je net begonnen, of niet?) posten op ons blog? ^^ Het is om mensen te motiveren en te inspireren ook mee te doen.

    http://worldwakeupcall.blogspot.com/2011/01/dayzeroproject.html

    - Griffith.

    Ps. Ge bent Vlaams toch, judging by the name PLOEM. Ik hoop het maar ;)


Leave a comment